Facket Direkt

LO söker personaladministratör

Organisationsfrågor Tjänsten är placerad på enheten för personal, ekonomi och service. Enheten är en stödenhet inom LO kansliet som hanterar frågor inom IT, ekonomi, personal, och service kopplat till arbetsplatsen.

Publicerad
Uppdaterad

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga inom personalgruppen som består av personalchef, personaladministratör och personalhandläggare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av administrativt arbete kopplat till personalfrågor så som:

  • Administrera kallelser och dagordningar, föra protokoll/minnesanteckningar vid förhandlingsverksamhet samt interna och externa möten.
  • Administration av kompetensutvecklingsfrågor, arbetsmiljöfrågor, interna och externa rekryteringar, uppföljning och bevakning av löpande personalfrågor.

Du kommer att få en spännande tjänst med växlande arbetsuppgifter, där du koordinerar och hanterar arbetsuppgifter kopplat till din roll som personaladministratör.

Du har erfarenhet av liknande arbete och mycket god förmåga att organisera, samordna och verkställa beslut.Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och en mycket god förmåga i skrift.Extra meriterande är om du även har erfarenhet av personalfrågor från en facklig- eller idéburen organisation.

Som person är du kreativ, utåtriktad, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du är tydlig och strukturerad i ditt arbete, självgående och tar gärna egna initiativ så att arbetet flyter på.

Du delar givetvis arbetarrörelsens värderingar.

Vill du veta mer? Kontakta personal- och enhetschef Christoffer Ahlqvist 070-687 24 97 eller Handelsklubbens ordförande Therese Roselin Göthe 070-560 26 27.

Välkommen med din ansökan senast den fredagen den 29 september 2017 till lotta.gegerfelt@lo.se