Facket Direkt

Bättre Arbetsmiljö - BAM


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Bättre Arbetsmiljö – BAM ger deltagarna kunskaper om lagar och bestämmelser om arbetsmiljö och säkerhet. Deltagarna får också en större förståelse för arbetsmiljöns betydelse för individ, företag och samhälle. Utbildningen tar även upp hur det är möjligt att påverka sin egen och andras arbetsmiljö för att förhindra psykisk och fysisk ohälsa och medverka till goda arbetsförhållanden.


Innehåll  lagar och föreskrifter, riskhantering,  ansvar, delegering och handlingsplaner  skyddsombudets roll och uppgift.


För information om kursinnehåll kontakta


Fredrik Goude fredrik.goude@ifmetall.se


För praktisk information, eventuella kostavvikelser kontakta Anna Åteg anna.ateg@abf.se

Målgrupp
Skyddsombud, arbetsledare & chefer

Adress
Videvägen 9
Katrineholm

Lokal
Näckrosen

Kursanordnare
ABF Sörmland

Kostnad
Kursavgiften betalas av din arbetsgivare

Ekonomi
Arbetsgivaren betalar lön enligt Förtroendemannalagen 7 §

Övrig information
Kursavgift: 6500kr
Meddela ditt fackförbund att du anmält dig till kursen, viktigt är också att du söker ledigt hos din arbetsgivare i td! För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Ansök senast 2024-03-08Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information