Facket Direkt

Fördjupa din kunskap om alkohol- och drogrehabilitering.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

 


Kursen för dig som vill öka din kunskap och samtidigt vara med att förbättra rehabiliteringsinsatserna på din arbetsplats. Höj kunskapsnivån i beroendefrågor. Lär dig navigera till rätt åtgärder. Förbättra prognosen till en lyckad rehabilitering. Få kunskap till kostnadseffektiva insatser.


Innehåll:


Kursdeltagaren kommer att få en fördjupad kunskap om beroendeutveckling och samtidigt få en förståelse till varför vissa inte lyckas i sin rehabilitering och varför andra lyckas. Kursledare Mikael Karlsson och Fredrik Eriksson-Nordh från First Things First utbildning- och rehabiliteringscenter i Grums. Mikael och Fredrik har arbetat senaste 20 åren med utbildning, behandling och rådgivning kring alkohol- och drogproblem. De har ett nära samarbete med många arbetsplatser och företagshälsor i Värmland och Dalsland.


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Målgrupp
Förtroendevalda.

Adress
Fredsgatan 18
Örebro

Lokal
ABF Örebro

Kursanordnare
ABF ABF Örebro

Kostnad
1500kr. Betalas av sändande organisation.

Ekonomi
Deltagaravgift och eventuell förlorad arbetsförtjänst betalas av sändande organisation.

Övrig information
Kursen är på 8 timmar fördelat på 1 heldag. Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro eller avbokningar som inkommer efter att kallelsen gått ut (gäller ej sjukdom) tar ABF ut en avgift på halva deltagaravgiften. Tänk på våra allergiker - kom doftfri till våra verksamheter och undvik att ta med produkter med nötter i, framför allt jordnötter.

Ansök senast 2023-03-15Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information