Facket Direkt

Förhandlarutbildning


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Förhandlarutbildning - grundläggande förhandlarutbildning


Utbildningens syfte är att öka kunskaperna om grunderna i förhandlingsrätten, förhandlingens olika faser och utveckla förhandlarrollen.


Målgrupp: Utbildningen riktar sig till förtroendevalda som har gått Vald på jobbet och har förhandlingsuppdrag.


Kurslängd: Kursen är på 24 timmar, fördelat på 3 heldagar.


Ekonomi: Deltagaravgift: 1700 kr/deltagare. Detta betalas av respektive fackförbund. Viktigt att du meddelar dem om du anmält dig till kursen via denna sida, de får tyvärr ingen signal att du anmält dig! Den genomförs enligt FML § 7 (arbetsgivaren står för lön under utbildningen)

Målgrupp
Förtroendevalda som har gått Vald på jobbet och har förhandlingsuppdrag.Förtroendevalda som gått Vald på jobbet och som har förhandlingsuppdrag.

Förkunskapskrav
Vald på jobbet

Adress
Gräsdalsgatan 15
Karlstad

Kursanordnare
ABF ABF Värmland

Kostnad
Deltagaravgiften på 1700 betalas av respektive fackförbund. Viktigt att du meddelar dem att du anmält dig till utbildningen!

Ekonomi
Arbetsgivaren står för lön under hela utbildningen enligt FML § 7

Övrig information
Viktigt att du meddelar ditt fack att du anmält dig till utbildningen, viktigt är också att du ansöker om ledigt hos din arbetsgivare i tid!
Just nu är det extra viktigt att din mejladress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.Viktigt!! Meddela ditt fackförbund att du anmält dig till kursen!

Ansök senast 20220905Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information