Facket Direkt

Medlem i facket


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Medlem i facket är den grundläggande förbundsgemensamma medlemsutbildningen. Idén med facket och kollektivavtalet, den svenska arbetsmarknadsmodellen, lagar och avtal, arbetsmiljö, försäkringar och en del annat berörs. Kursen omfattar 3 dagar (24 timmar) och förbunden får ett par timmar med sina egna deltagare sista dagen. 


 


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar


 

Målgrupp
Alla medlemmar utan fackligt förtroendeuppdrag.

Adress
Löpargatan 8
Lindesberg

Lokal
ABF Lindesberg

Kursanordnare
ABF ABF Örebro

Kostnad
Kursavgift betalas av ditt fackförbund

Ekonomi
LO ersätter deltagaren med utbildningsarvode

Övrig information
Kursen är på 24 timmar fördelat på 3 heldagar. Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro eller avbokningar som inkommer efter att kallelsen gått ut (gäller ej sjukdom) tar ABF ut en avgift på halva deltagaravgiften. Tänk på våra allergiker - kom doftfri till våra verksamheter och undvik att ta med produkter med nötter i, framför allt jordnötter.

Ansök senast 2023-04-24Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information