Facket Direkt

Medlem i facket 2


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Har du gått Medlem i facket och har ett intresse för samhälle och politik? Funderar du över den orättvisa värld vi lever i och undrar om det måste vara så? Vill du bygga ett gott samhälle där det råder jämlikhet och respekt för människovärdet? Medlem i facket 2 är i så fall utbildningen för dig!


Utbildningen handlar om att tänka fackligt kring makt, intressen och samverkan. Målet är att ge röst åt dig själv, åt kamraterna på arbetsplatsen och värna det demokratiska samtalet. Syftet är att inspirera till handling och lägga grunden för fortsatt samtal. Ytterst handlar det om att värna det fackliga samhällsuppdraget - där du kan göra skillnad!


 


Kursen är på 24 timmar fördelad på 3 heldagar.


 


Kallelsen kommer att skickas via mejl, så se till att du anmäler in aktuell mejladress.


Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.

Målgrupp
Alla medlemmar som gått Medlem i facketFör alla medlemmar som gått Medlem i facket

Förkunskapskrav
Måste ha gått Medlem i facket.

Lokal
ABF Kristinehamn

Kursanordnare
ABF ABF Värmland

Kostnad
1500kr/deltagare som bekostas av respektive fackförbund

Ekonomi
Skattefritt stipendiefond utbetalas på 120 kr/timme

Övrig information
Du söker ledigt hos arbetsgivaren för studier.
Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.Viktigt!! Meddela ditt fackförbund att du anmält dig till kursen!

Ansök senast 2021-10-04Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information