Facket direkt facketdirekt.nu

Årets fackliga hjälte utses på LOs Ungdomsforum

Åtta finalister är nominerade till Årets fackliga hjälte. På LOs ungdomsforum den 27-29 november kommer en vinnare att utses under torsdagen.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

De gör skillnad

Det är dags att uppmärksamma några av de ungdomar som gör skillnad i arbetslivet. Det finns mängder av unga engagerade människor runt om på våra arbetsplatser som varje dag lyckas med att åstadkomma små och stora förbättringar för sina arbetskamrater. De är fackliga hjältar på jobbet.

Finalisterna

I år har vi åtta finalister som kommer från sju olika LO-förbund. Bland finalisterna finns både enskilda personer och hela grupper.

- Det är väldigt duktiga och ambitiösa finalister i år. Alla är egentligen värda att vinna. Det ska bli grymt spännande på torsdag då vinnaren presenteras, säger Malin Norberg som är LOs ungdomssekreterare.

De som nominerats är Elevmedlemsringarna Handels, Jenny Bengtsson Hotell- och restaurangfacket, Alejandro Cavides Kommunal, Lovisa Englund, Fastighets, Organiseringsgruppen Kommunal, Logentklubben Transport, Fanny Berglund Livs och Robert Roos IF Metall.

Du kan läsa mer om motiveringarna och vilka som nominerat dem på LO Ung.

Prisutdelningen

Vinnaren av Årets Fackliga Hjältedåd kommer att presenteras på LOs Ungdomsforum som är den 27-29 november då priset också kommer att delas ut.

Christina Jonsson
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.