Facket Direkt

OSA (organisatorisk och social arbetsmiljö)


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Målsättningen med denna utbildning är att ge en bra introduktion till Arbetsmiljöverkets föreskrift om organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4) . Den vänder sig till dig som vill ha mer kunskap om föreskriften och vad den innebär. Utbildningen tar upp bakgrund, vilka som berörs, vilka krav föreskriften ställer och hur den påverkar organisationen.


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar


 


 


 


 

Målgrupp
Vi rekommenderar att du har gått BAM (Bättre arbetsmiljö) och SAM (Systematiskt arbetsmiljöarbete).

Adress
Fredsgatan 18
Örebro

Lokal
ABF

Kursanordnare
ABF ABF Örebro

Kostnad
Kostnad 3000kr. I kostnaden ingår kursmaterial. Arbetsgivaren står för kostnaden (AML kap 6 §4).

Ekonomi
Arbetsgivaren står för lön under hela utbildningen (FML §7) (AML kap 6).

Övrig information
Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro eller avbokningar som inkommer efter att kallelsen gått ut (gäller ej sjukdom) tar ABF ut en avgift på halva deltagaravgiften. Tänk på våra allergiker - kom doftfri till våra verksamheter och undvik att ta med produkter med nötter i, framför allt jordnötter.

Ansök senast 2023-10-18Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information