Facket Direkt

OSA - Organisatorisk och social arbetsmiljö


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

OSA - Organisatorisk och social arbetsmiljö


 


Målsättningen för denna utbildning är att ge en bra introduktion till Arbetsmiljöverkets föreskrift om organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4) . Den vänder sig till dig som vill ha mer kunskap om föreskriften och vad den innebär. Utbildningen tar upp bakgrund, vilka som berörs, vilka krav föreskriften ställer och hur den påverkar organisationen. 


 


Förkunskaper:


Till dig som genomgått BAM (Bättre arbetsmiljö) och SAM (Systematiskt Arbetsmiljöarbete)


 


Ekonomi:


Kostnaden betalas av arbetsgivaren. Ansök om ledighet snarast hos din arbetsgivare med bibehållna löneförmåner enligt FML och AML (kap 6§4 och 5)


Ett intyg där arbetsgivarens organisationsnummer, rätt faktureringsadress, underskrift av arbetsgivaren likaså namnförtydligande, telefonnummer eller mejl måste skickas in samtidigt som din anmälan inkommer till oss!


 


Kurslängd:


Kursen är på 16 timmar fördelat på 2 heldagar.


Viktigt att du meddelar ditt fack om du anmält dig till kursen via denna sida, de får tyvärr ingen signal att du anmält dig!

Målgrupp
Skyddsombud som genomgått BAM och SAMSkyddsombud som redan gått BAM och helst har några års erfarenhet av arbetsmiljöarbete.

Förkunskapskrav
Deltagarna ska ha genomgått BAM och SAM

Adress
Gräsdalsgatan 15
Karlstad

Kursanordnare
ABF ABF Värmland

Kostnad
Kursavgiften betalas av din arbetsgivare

Övrig information
Intyg från arbetsgivaren för betalningsbekräftelse ska skickas in tillsammans med anmälan till kursen.Viktigt att du meddelar ditt fack att du anmält dig till utbildningen!
Det är viktigt att din mejladress och mobilnummer är korrekta då all kommunikation kommer ske via mejl och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning. Viktigt!! Meddela ditt fackförbund att du anmält dig till kursen, viktigt är också att du söker ledigt hos din arbetsgivare i tid!

Ansök senast 2024-03-25Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information