Facket Direkt

Pedagogisk grundutbildning


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Här är kursen för dig som just blivit, eller är på väg att bli, utsedd till kurs/handledare för tvärfackliga utbildningar. Det är här du tar dina första steg för att bli en riktigt bra pedagogisk ledare för kursdeltagare från alla LOs medlemsförbund.


Under kursens gång kommer du att få en grundlig genomgång om vad som krävs av dig som ledare för att utbildningen ska bli så bra som möjligt för deltagarna. Vi kommer att prata om olika lärstilar, grupputveckling, metoder och om vikten till reflektion och utvärdering. Självklart med pedagogik som en röd tråd genom utbildningen.


Du kommer även att få en ökad kunskap i hur vi människor tar in ny kunskap och vilken roll du som kurs/handledare har. Facklig utbildning är en del av det livslånga lärandet och du som ledare har en nyckelroll för att skapa bästa möjliga förutsättningar för deltagarna att få med sig insikter och kunskap hem.    


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar

Målgrupp
Blivande/nyutsedda kurs/handledare som kommer att vara verksamma i den tvärfackliga verksamheten

Förkunskapskrav
Grundläggande medlemsutbildning till exempel Medlem i facket eller Om facket

Adress
Kungsgatan 14
Eskilstuna

Kursanordnare
ABF Sörmland

Ekonomi
Förbundet ersätter deltagaren med utbildningsarvode

Övrig information
Kurslängd: Fem dagar/40 timmar. Kom ihåg att meddela eventuella allergier och kostavvikelser. Glöm inte att du ska ha godkänt från din avdelnings studieansvarige innan du anmäler dig.
Meddela ditt fackförbund att du anmält dig till kursen, viktigt är också att du söker ledigt hos din arbetsgivare i td! För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Ansök senast 2024-03-15Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information