Fråga facket Fråga facket

Katrin från Småland med i LOs valfilm

Opinionsbildning Inom ramen för LOs valkampanj ”Sverige kan bättre”, som går som TV- och bio-reklam, släpper LO att var tolfte dag fram till valet en ny valfilm med ett budskap om varför Sverige kan bättre. Idag släpper vi filmen med Katrin Lidåker från Småland. Hon arbetar Proton Lighting i Värnamo.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

 

Se filmen med Katrin här.

 

Kortfilmerna kommer att bestå av kända och okända människor. Alla med ett bultande hjärta för förändring. Det kommer att vara musiker, idrottspersonligheter, kulturarbetare och fackliga medlemmar. De brinner för allt emellan tryggare jobb och ett samhälle präglat av tolerans och mångfald. Tidigare har vi bland annat släppt filmer med fotbollsspelaren Henrik Rydström, artisten Zinat Pirzadeh och författaren Thedor Kallifatides.

 

- Vi vill från LOs sida fördjupa budskapet ”Sverige kan bättre”. Genom att ge fler röster utrymme under LOs namn vill vi stimulera till politisk debatt och till ett samtal om hur Sverige kan återta sin roll som ett samhälle präglat av frihet, jämlikhet och soldaritet, säger Tobias Gerdås projektledare på LO.