Fråga facket Fråga facket

Premiär för andra Reinfeldts Sverige-filmen - vad händer med välfärden?

Den 3 juni är det premiär för LOs nya film. Det är den uppföljande, andra och avslutande filmen, med titeln Reinfeldts Sverige - Vad händer med välfärden? Som titeln anger handlar den drygt 20 minuter långa filmen om vad som händer med välfärden i Sverige, nu och i framtiden. Massmedia bjuds in till galapremiär.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Tid: 3 maj, kl. 09.00

Plats: LO-huset, Barnhusgatan 18, Stockholm

Medverkande: Tobias Baudin, vice ordförande LO och ansvarig för LOs valkampanj och Johan Ulvenlöv, strateg sociala medier LO.

Över en kvarts miljon har sett LOs första infomercial - "Reinfeldts Sverige - siffror och berättelser och från ett förändrat land".

- Den första filmen blev en viral succé i sin genré i Sverige. Det är otroligt roligt att vi nu kan presentera den avslutande filmen i vår granskning av Reinfeldts Sverige, säger Johan Ulvenlöv, ansvarig för sociala medier på LO.

Arbetet med den nya filmen har pågått i över 4 månader med research och förberedelser. I filmen presenteras helt nya siffror och material som inte presenterats tidigare om välfärden.

I denna film har LO samarbetat med artisten Linda Pira som har lånat ut sin låt ”Eld blir glöd”. I den första filmen medverkade artisterna Rebecca och Fiona.

Presskontakt: Dan Lundqvist Dahlin, pressekreterare LO 070-224 04 30.