Facket Direkt

Studieorganisatör grund


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Har du ansvar för att organisera studier i din klubb, ditt distrikt, din avdelning eller i din styrelse och har du fått en introduktion till uppdraget via ditt förbund? Då är det dags att ta nästa steg. Att tvärfackligt skaffa dig grunden till hur du blir en drivande studieorganisatör.


På denna utbildning får du en övergripande blick över vad ditt uppdrag som studieorganisatör är och hur du på olika vis kan arbeta med att rekrytering och studieutvecklig.


Bildning är en central del av arbetarrörelsens framtid och ditt uppdrag som organisatör av studierna är därför oerhört viktigt. Hur rekryterar vi till utbildningar och vilka utbildningar behöver medlemmar i din omgivning gå? Hur ser framtidens behov av fackliga utbildningar ut och hur möter vi det behovet? Att vara en del av ett tvärfackligt sammanhang är dessutom en styrka som du kommer att bära med dig vidare i din fackliga resa. 


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar

Målgrupp
Studieorganisatörer/studieansvarigaStudieorganisatörer/studieansvariga

Förkunskapskrav
Genomgått introduktion till uppdraget via sitt förbund eller liknande

Adress
Vilsta sporthotell
Eskilstuna

Kursanordnare
ABF Sörmland

Ekonomi
Förbundet ersätter deltagaren med utbildningsarvode

Övrig information
Kurslängd: Fyra dagar/32 timmar, Kom ihåg att meddela eventuella allergier och kostavvikelser. Glöm inte att du ska ha godkänt från din avdelnings studieansvarige innan du anmäler dig.
Kom ihåg att meddela eventuella allergier eller specialkost

Ansök senast 2023-04-24Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information