LO Play

Filtrera innehåll | Rensa filter

Prenumerera på filmklipp

Opinionsbildning

Max 29 minuter - Är det okej att se fotbolls-VM i Qatar?

27 min

Fotbolls-VM ska vara en folkfest, inte en begravningsceremoni! En självklarhet kan tyckas, men hur blir det med den saken när tusentals arbetare redan mist livet?

Anställningsvillkor

Efter Covid – nya digitala arbetsverktyg eller mer kontroll på jobbet?

30 min

Hur ska vi tänka kring digitala system i vår vardag och hur påverkar det synen på vårt arbete? Kan vi hitta en balans mellan kontroll och integritet i vårt nya arbetsliv?

Ekonomi

Därför behöver Sverige ökade offentliga investeringar

45 min

LOs nystartsprogram innehåller en rad förslag för att få Sverige i balans efter pandemin. I webbinariet diskuteras behovet av offentliga investeringar. Gäst i programmet är nationalekonomen Klas Eklund.

Ekonomi

Pressträff: LOs budgetkrav för nystart efter pandemin

38 min

LO presenterar ett program för att nystarta Sverige efter corona med krav inför höstbudgeten.

Arbetsmarknad

Max 29 minuter - Almedalen special #3

29 min

Ljungberg & Sundström gör en Almedalen special. Talen recenseras och politiken diskuteras. I det tredje avsnittet gästas programmet av Susanna Gideonsson, LO, och Marie Nilsson, IF Metall.

Arbetsmarknad

Max 29 minuter - Almedalen special #2

28 min 30 sek

Ljungberg & Sundström gör en Almedalen special. Talen recenseras och politiken diskuteras. I det andra avsnittet gästas programmet av Therese Guovelin, LO, och Gabriella Lavecchia, Seko.

Välfärd

Max 29 minuter - Almedalen special #1

28 min 45 sek

Ljungberg & Sundström gör en Almedalen special. Talen recenseras och politiken diskuteras. I det första avsnittet gästas programmet av Lisa Bengtsson, LO, och Tommy Wreeth, Transport.

Välfärd

Är privata sjukvårdsförsäkringar ett hot mot vård efter behov?

1 tim 2 min

Privata sjukvårdsförsäkringar har ökat från 103 000 till 680 000 på tjugo år. De bidrar väldigt lite till att finansiera den vård som erbjuds i Sverige, men de har de en stor påverkan på hur sjukvården fungerar. 

Sida 1 av 26123456...26