Facket Direkt

Att ta ställning- männens våld mot kvinnor


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Denna utbildning syftar till att bilda om mäns våld mot kvinnor som ett samhällsproblem. Att prata om vad som skulle kunna förekomma innan, vilka beteenden som skulle kunna tyda på ett behov av kontroll och olika former av mer svåridentifierade former av våld såsom psykisk, sexuellt och ekonomiskt våld. Att inte ta ställning är att ta ställning. Utbildningen syftar till att göra just det samtidigt som den bildar i frågor som är högaktuella i samhället och där LOs medlemmar rent statistiskt är utsatta i högre utsträckning. 


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Målgrupp
Alla medlemmar

Adress
Fredsgatan 18
Örebro

Lokal
ABF Örebro

Kursanordnare
ABF ABF Örebro

Kostnad
Kursavgift betalas av ditt fackförbund

Ekonomi
Stipendie utgår om du har förlorad arbetsförtjänst

Övrig information
Kurslängd 1 dag (8tim). Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro eller avbokningar som inkommer efter att kallelsen gått ut (gäller ej sjukdom) tar ABF ut en avgift på halva deltagaravgiften. Tänk på våra allergiker - kom doftfri till våra verksamheter och undvik att ta med produkter med nötter i, framför allt jordnötter.

Ansök senast 2024-09-13Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information