Facket Direkt

BAM (bättre arbetsmiljö 40 tim)


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Facklig BAM – Bättre arbetsmiljö, ger deltagarna kunskaper om lagar och bestämmelser om arbetsmiljö och säkerhet. Deltagarna får också en större förståelse för arbetsmiljöns betydelse för individ, företag och samhälle.
Utbildningen bygger på Prevents material och tar upp samverkan i arbetsmiljöfrågor, metoder för att undersöka risker och medverka till att genomföra förebyggande insatser, sambandet mellan en bra arbetsmiljö och verksamhetens utveckling


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Målgrupp
Skyddsombud som inte har genomgått grundutbildning.

Adress
Fredsgatan 18
Örebro

Lokal
ABF Örebro

Kursanordnare
ABF ABF Örebro

Kostnad
Kursavgiften betalas av din arbetsgivare

Ekonomi
Arbetsgivaren betalar lön enligt Förtroendemannalagen 7 §

Övrig information
Kurslängd 5 dag (40 timmar) (externat). Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro eller avbokningar som inkommer efter att kallelsen gått ut (gäller ej sjukdom) tar ABF ut en avgift på halva deltagaravgiften. Tänk på våra allergiker - kom doftfri till våra verksamheter och undvik att ta med produkter med nötter i, framför allt jordnötter.
Utbildningen sker i två steg. 18-19 september samt 1-3 oktober.

Ansök senast 2024-08-23Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information