Facket Direkt

Facket mot härskartekniker


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

I utbildningen Facket mot härskartekniker lämnas inget vaccin mot att bli offer för denna typ av maktutövning, men vi tillhandahåller verktyg för att identifiera, bemöta och undvika dem. Vi rannsakar även våra egna beteenden och lär oss hur huvudet kan fortsätta hållas högt efter mötet med en härskare. 


Synliggörandet, rationaliserandet och viktigast av allt: bli inte ett offer för skuld och skam.


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.


 

Målgrupp
Alla medlemmar

Adress
Fredsgatan 18
Örebro

Lokal
ABF Örebro

Kursanordnare
ABF ABF Örebro

Kostnad
Kursavgift betalas av ditt fackförbund

Ekonomi
Stipendie utgår om du har förlorad arbetsförtjänst

Övrig information
Kurslängd 1 dag (8tim). Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro eller avbokningar som inkommer efter att kallelsen gått ut (gäller ej sjukdom) tar ABF ut en avgift på halva deltagaravgiften. Tänk på våra allergiker - kom doftfri till våra verksamheter och undvik att ta med produkter med nötter i, framför allt jordnötter.

Ansök senast 2024-11-08Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information