Facket Direkt

Fördjupad handledarutbildning


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Vi behöver alla vidareutvecklas i våra olika roller, det gäller även dig som är kurs/handledare och har gått de tidigare utbildningarna. Här får du möjligheten att gräva lite djupare i kunskapen om utbildningssituationens olika skeenden och hur du som kurs/handledare kan arbeta för att bättre möta dina kursdeltagares behov.
Vill du utvecklas i din roll som facklig kurs/handledare är detta påbyggnadskursen för dig. Här kommer du att få en större pedagogisk insikt för hur vi som handledare kan lära ut kunskaper och vad det är som får människor att lyssna och förstå det vi försöker förmedla. Kursen ger dig dessutom ett ökat självförtroende när det kommer till att vara ledare, bli mer medveten om din roll och du kommer att bli säkrare på att stå framför en grupp och prata. Genom varvning av teori och praktik får du möjlighet att prova på olika lärstilar och olika pedagogiska inriktningar och analysera dessa. Allt för att du ska bli en ännu bättre ledare för dina kursdeltagare. 


 

Målgrupp
Tvärfackliga kurs/handledare som varit verksamma minst ett par år inom tvärfackliga studier

Förkunskapskrav
Insikter, eller på annat sätt uppfyllt dess lärandemål. Pedagogisk grundutbildning för fackliga kurs/handledare, Pedagogisk vidareutbildning för fackliga kurs/handledare

Adress
Näsvägen 100
Åkersberga

Kursanordnare
LO Centralt

Kostnad
Kostnadsfri

Ekonomi
Förbundet ersätter deltagaren med utbildningsarvode

Övrig information
Kurslängd: Tre dagar/24 timmar

Ansök senast 2024-06-07Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information