Facket Direkt

Medlem i facket 2


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Har du gått Medlem i facket och har ett intresse för samhälle och politik? Funderar du över den orättvisa värld vi lever i och undrar om det måste vara så? Vill du bygga ett gott samhälle där det råder jämlikhet och respekt för människovärdet? Medlem i facket 2 är i så fall utbildningen för dig!


Utbildningen handlar om att tänka fackligt kring makt, intressen och samverkan. Målet är att ge röst åt dig själv, åt kamraterna på arbetsplatsen och värna det demokratiska samtalet. Syftet är att inspirera till handling och lägga grunden för fortsatt samtal. Ytterst handlar det om att värna det fackliga samhällsuppdraget - där du kan göra skillnad!


 


Kursen är på 24 timmar fördelad på 3 heldagar.


 


Kallelsen kommer att skickas via mejl, så se till att du anmäler in aktuell mejladress.


Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning pga Covid-19.


 


Viktigt att du meddelar ditt fack om du anmält dig till kursen via denna sida, de får tyvärr ingen signal att du anmält dig!

Målgrupp
Alla medlemmar som gått Medlem i facketAlla medlemmar som redan gått Medlem i facket

Förkunskapskrav
Måste ha gått Medlem i facket.

Adress
Gräsdalsgatan 15
Karlstad

Kursanordnare
ABF ABF Värmland

Kostnad
Kursavgift betalas av ditt fackförbund

Ekonomi
Skattefritt stipendiefond utbetalas på 124 kr/timme

Övrig information
Du söker ledigt hos arbetsgivaren för studier. Viktigt att du meddelar ditt fack att du anmält dig till utbildningen!
Just nu är det extra viktigt att din mejladress är korrekt då all kommunikation kommer ske via mejl och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning. Viktigt!! Meddela ditt fackförbund att du anmält dig till kursen, viktigt är också att du söker ledigt hos din arbetsgivare i tid!

Ansök senast 2024-09-02Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information