Facket Direkt

Stress och återhämtning del 1


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

I utbildningen lyfter vi fram olika sätt att hantera stress, gå ur medberoenderoller samt förhålla sig till svåra händelser i livet. Vi lägger en stor del på hur det ser ut på deltagarnas arbetsplatser. Vilken medberoenderoll antar de själva, vilka andra finns, vad händer när de olika rollerna möts. Vår erfarenhet är att när arbetsledningen sätter in någon typ av handledning efter att konflikter eller låsningar uppstått är det ofta ogjort arbete.


De förändringar som medarbetarna själva måste göra för att förstå helheten vid handledning är oftast inte möjliga. Man har fastnat i sina konflikter och roller. Vi försöker ge verktyg för att släppa eller mer ändamålsenligt svara upp på små vardagskonflikter som kan leda till större. Hur ska man arbeta med sig själv, vilka vinster finns mm.


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Målgrupp
Alla medlemmar

Adress
Fredsgatan 18
Örebro

Lokal
ABF Örebro

Kursanordnare
ABF ABF Örebro

Kostnad
Kursavgift betalas av ditt fackförbund

Ekonomi
Stipendie utgår om du har förlorad arbetsförtjänst

Övrig information
Kurslängd 1 dag (8tim). Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro eller avbokningar som inkommer efter att kallelsen gått ut (gäller ej sjukdom) tar ABF ut en avgift på halva deltagaravgiften. Tänk på våra allergiker - kom doftfri till våra verksamheter och undvik att ta med produkter med nötter i, framför allt jordnötter.

Ansök senast 2024-08-09Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information