Facket Direkt

Studieorganisatör vidareutbildning


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delningBeskrivning

Med fokus på utvecklig har du här möjlighet att bli ännu bättre på att bygga en stabil och lyckosam organisation kring ditt uppdrag som facklig studieorganisatör. Kursen är tvärfacklig vilket ger dig möjlighet att lära av hur andra förbund jobbar.


Att bedriva bra studieverksamhet är en betydande nyckel för att få aktiva och kompetenta fackliga medlemmar. Vår fackliga styrka ligger i att vi är många aktiva medlemmar som har relevant utbildning för sina förtroendeuppdrag och som bottnar i vår fackliga ideologi. Men för att det ska fungera behöver vi ständigt utveckla vår studieorganisation, vårt innehåll och våra rekryteringsmetoder.


Vi behöver hänga med i utvecklingen på arbetsmarknaden och vara flexibla i vårt sätt att arbeta, rekrytera och genomföra studieverksamheten.


Efter kursen kommer du att ha inspiration och kunskap om hur du kan jobba vidare med att utveckla verksamheten inom den egna organisationen liksom inom den tvärfackliga.   


För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar

Målgrupp
Studieorganisatörer/studieansvariga

Förkunskapskrav
Grundutbildning för studieorganisatörer/studieansvariga

Adress
Kungsgatan 14
Eskilstuna

Kursanordnare
ABF Sörmland

Ekonomi
Förbundet ersätter deltagaren med utbildningsarvode

Övrig information
Kurslängd: Tre dagar/24 timmar, Kom ihåg att meddela eventuella allergier och kostavvikelser.
Meddela ditt fackförbund att du anmält dig till kursen, viktigt är också att du söker ledigt hos din arbetsgivare i tid! För att du ska kunna delta i utbildningen behandlas dina personuppgifter för administration och genomförande av utbildningen du anmält dig till. Administration sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och förbunden har personuppgiftsbiträdesavtal med utbildningsanordnaren. Vi är måna om att skydda din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Ansök senast 2024-10-05Intresseanmälan

Personuppgifter

Kontaktuppgifter


Övrig information