Fråga facket Fråga facket

LO Mervärde lanserar nytt medlemslån

LO-förbundens medlemmar kommer från och med den 24 april 2019 att erbjudas ett nytt konkurrenskraftigt medlemslån, med ett inkluderat liv- och betalskydd med generösa villkor.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

– Vi har märkt en ökad efterfrågan av förmånliga banktjänster från medlemmarna och hoppas det nya medlemslånet ska bli uppskattat, säger LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson, . 

LO har erbjudit medlemslån till förbundens medlemmar sedan 1982 och det finns idag över hundra tusen aktiva konsumentlånekunder.

– Bankmarknaden har förändrats med nischbanker och online-produkter, men goda lånevillkor är lika aktuellt för medlemmarna idag som det var när vi började erbjuda medlemslån till LO-medlemmar, säger Claes-Göran Enman, vd LO Mervärde.

EnterCard Group AB blir långivare till LO Mervärdes nya medlemslån, vilket är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag och sedan tidigare utgivare av Medlemskortet Mastercard.

– Vi är stolta över det utökade förtroendet från LO Mervärde och ser fram emot att tillsammans med dem utveckla ytterligare en konkurrenskraftig produkt till medlemmarna, säger Freddy Syversen, CEO på EnterCard Group AB.

Fakta Medlemslånet

  • Medlemslånet har ett inkluderat liv- och betalskydd med generösa villkor.
  • Lånet är en digital produkt som ansöks online.
  • Det nya medlemslånet ställer inga krav på byte av bank.

Mer information, vänligen besök www.lomervarde.se eller kontakta:

Melita Ringvold, Head of Corporate Communication and Citizenship, tel. +47 951 21 983 melita.ringvold@entercard.com

För ytterligare information kontakta LOs pressinformation 08 - 796 26 90